Πως να προσθέσετε όμορφα θέματα με widget για τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος (Jailbreak)

0
Για εσάς που σας ενδιαφέρει η εμφάνιση του iphone σας να είναι είναι μοναδική και ψάχνετε τις καλύτερες ταπετσαρίες για να την στολίσετε τι θα λέγατε να προσθέσετε και διαφορα widget που θα σας ενημερώνουν για τον καιρό, γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές ακόμη και επιγραφές με εντυπωσιακές γραμματοσειρές? ......


Για να πετύχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα μιας και η Apple δεν μας το επιτρέπει θα πρέπει να έχουμε jailbreak και να κατεβάσουμε τα απαραίτητα αρχεία στην συσκευή μας.

Θα χρειαστούμε από Cydia τα εξής πακέτα:

Lock +
LockHTML4
Lock+ for LockHTML
Cydget  και τις εξαρτήσεις τους

Τώρα αφού κατεβάσετε όλα αυτά τα πακέτα πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας και ενεργοποιήστε το LockHTML4 και στο Cydget στην πρώτη επιλογή τσεκάρετε το Lock plus.
Αυτό ήταν τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε θέμα θέλετε η να δημιουργήσετε ένα δικό σας με διαφόρους τρόπους.
Σύροντας την οθόνη κλειδώματος από δεξιά στα αριστερά θα εμφανιστεί μια κάθετη μπάρα που πατώντας την επιλογή κάτω κάτω θα δείτε όλα τα θέματα που είναι διαθέσιμα και μπορείτε να επιλέξετε ένα η και περισσότερα.


Ακριβώς από πάνω μπορείτε να κάνετε αναζήτηση αν γνωρίζετε το όνομα του θέματος και η τρίτη επιλογή είναι να επισκεφτείτε με την συσκευή σας την σελίδα εδώ και να το κατεβάσετε.
Αν τέλος δεν σας καλύπτει καμία έτοιμη επιλογή από αυτές που υπάρχουν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό θέμα με πολλές επιλογές από τον υπολογιστή σας και στο τέλος αφού το αποθηκεύσετε και το ανεβάσετε να προσαρμόσετε στην συσκευή σας.Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε με τον υπολογιστή σας στον σύνδεσμο εδώ.



Όλα τα πακέτα θα τα βρείτε διαθέσιμα στο ρεπό του BigBoss και θα σας στοιχίσουν αν τα αγοράσετε στα 2 δολάρια για να έχετε και τις ενημερώσεις τους στο μέλλον.
Αν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία μπορείτε να επισκεφτείτε το forum των δημιουργών στο σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !