Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κατεβάστε τα νέα wallpaper του iphone 7

Η Apple για χάρη του iphone 7 δημιούργησε μια σειρά από νέες ταπετσαρίες για να στολίσετε την οθόνη σας. .....

Οι εικόνες στην πραγματικότητα είναι κινούμενες αν πιέσετε την οθόνη μια λειτουργία που στις παλιότερες συσκευές δεν διατίθεται χωρίς jailbreak.
Αν έχετε μια παλιότερη συσκευή και θέλετε να αλλάζετε συνεχώς ταπετσαρίες με την νέα εικόνα του iphone 7 σε διαφορα χρώματα τότε μπορείτε να τις κατεβάσετε όλες μαζί στην συσκευή σας από τον σύνδεσμο πιο κάτω.
Για να τις προσθέσετε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας με την χρήση του iTunes.

https://mega.nz/#!DxtgTRbR!WnWlRCWUYoF5v59IvWNdYmQiQtBmH2piHjCoHDzSrlcΣχόλια