Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Με νέα video η Apple μας δείχνει την αντοχή του iPhone 7 και του Apple Watch 2 στο νερό

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών της Apple το iphone 7 και το καινούργιο Apple Watch2 είναι πως αντέχουν μέσα στο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα. .....


Αυτή την υπεροχή θέλησε να μας προβάλει η Apple με 3 νέα video που κυκλοφόρησε στο κανάλι της στο YouTube που οι χρήστες μπορούν να κάνουν δραστηριότητες χωρίς να φοβηθούν το νερό.
Το ερώτημα όμως που δεν ξεκαθαρίζεται είναι πως αν βεβαιωθεί πως η συσκευή έχει χαλάσει από το νερό δεν καλύπτεται πλέον όπως αναφέρει στη η επίσημη σελίδα της στους όρους και ίσως να πρέπει να τροποποιηθεί.Σχόλια