Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Twitter μας χαρίζει περισσότερο χώρο για τα μηνύματα μας

Όπως γνωρίζετε το Twitter μας επιτρέπει να γράψουμε ένα μήνυμα μέχρι και 140 χαρακτήρων αλλά από σήμερα μας προσφέρει περισσότερο χώρο με μια αλλαγή που πραγματοποίησε.  ....

Δεν σταματά το όριο των 140 χαρακτήρων, αλλά τώρα πλέον δεν περιλαμβάνονται τα συνημμένα μας όπως διάφορες εικόνες που ανεβάζαμε στο όριο των χαρακτήρων.
Έτσι τώρα οι 140 είναι πλέον καθαροί και δεν αλλοιώνονται.Επίσης στο όριο δεν συμπεριλαμβάνονται ονομασίες με το @ στην αρχή του ονόματος.
Η εταιρία έχει δεσμευτεί σύντομα στο μέλλον να αυξήσει αυτό το όριο των 140 χαρακτήρων που ισχύει από το 2006.

Σχόλια