Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Συγκριτικό test του Apple Watch 1 και 2

Το έχετε πάρει απόφαση να κάνετε δικό σας ένα Apple Watch αλλά είστε σε δίλημμα για το ποιο να διαλέξετε ανάμεσα στο πρώτης γενιάς που βέβαια έχει αναβαθμιστεί εσωτερικά και έχει γίνει γρηγορότερο και το δεύτερης γενιάς που είναι όμως λίγο ακριβότερο.  .....


Η Apple κυκλοφόρησε δυο νέες επιλογές στα ρολόγια της Apple Watch το 1 και το 2 με κύριο χαρακτηριστικό τον νέο επεξεργαστή.
Τα δυο μοντέλα έχουν τον επεξεργαστή S1P και το S2 που το P προφανώς σημαίνει "power" και είναι πολύ πιο γρήγορα από της πρώτης γενιάς μέχρι και 8 φορές περισσότερο.
Το Apple Watch 2 διαφέρει και στην οθόνη του που είναι λίγο φωτεινότερη αλλά και έχει και ελαφρώς μεγαλύτερο πάχος.
Επίσης στα 100 δολάρια περισσότερο που θα δώσετε, ανάλογα το μοντέλο θα έχετε και αυτόνομο GPS αλλά και αντοχή μέσα στο νερό μέχρι και 50 μέτρα.
Επίσης στο δεύτερης γενιάς ρολόι έχετε περισσότερες επιλογές για το περίβλημα του που είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, ή ένα κεραμικό για εκείνους με περισσότερα χρήματα.
Αλλα δείτε το συγκριτικό ανάμεσα στα 3 ρολόγια στο video του 9to5mac πιο κάτω και σίγουρα θα πάρετε την σωστή απόφαση.

Σχόλια