Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Swift Playgrounds : Από σήμερα διαθέσιμο στην τελική μορφή του

Τον περασμένο Ιούνιο η Apple μεταξύ άλλων μας παρουσίασε μια καινούργια δημιουργία της την εφαρμογή Swift Playgrounds. .....

Πρόκειται για μια εφαρμογή που σίγουρα θα αγαπήσουν τα παιδιά σας αν τους αρέσει να μάθουν προγραμματισμό η και εσείς αν είστε νέοι στο χώρο αυτό του προγραμματισμού.
Χωρίς να έχετε κάποιο υπολογιστή μπορείτε από το ipad σας να επιλέξετε ένα έτοιμο κώδικα Swift και παραποιώντας τον η προσθέτοντας τις δικές σας εντολές να δημιουργήσετε τις πρώτες σας εφαρμογές.

Η εφαρμογή είναι έτσι σχεδιασμένη που μπορεί οποιοσδήποτε να την χειρισθεί χωρίς καμιά δυσκολία και βλέπετε σε πραγματικό χρόνο το αποτέλεσμά.
Την Swift Playgrounds θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=908519492&mt=8&ls=1
Σχόλια