Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Λίστα από τις πρώτες εφαρμογές που ενσωματώνονται με Siri στο iOS 10

Ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που έφερε μαζί του το ios 10 είναι η ενσωμάτωση της Siri μέσα σε εφαρμογές τρίτων. .....


Έτσι τώρα μπορεί ένας προγραμματιστής να χρησιμοποιήσει το εργαλείο Sirikit, δίνοντας στην εφαρμογή του δυνατότητες που μπορεί να εκτελέσει η Siri.
Για παράδειγμα μπορείτε να ζήτησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τη εφαρμογή του Skype η ακόμη και να αναζητήσει εικόνες για λογαριασμό άλλων εφαρμογών και πολλές άλλες λειτουργίες.
Με την κυκλοφορία του ios 10 είναι παράλληλα διαθέσιμες και πρώτες εφαρμογές που ενσωματώνουν αυτή την λειτουργία και είναι οι ακόλουθες.


Σημειώστε ότι η χρήση της Siri  στο CarPlay σας επιτρέπει να διαχειριστείτε εφαρμογές, να ρυθμίστε το κλιματιστικό ή το ραδιόφωνο μέσω της εφαρμογής των αυτοκινητοβιομηχανιών.


Σχόλια