Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Samsung ανέβαλε επ αόριστο τις πωλήσεις του Samsung Galaxy Note7 και στην Ελλάδα

H Samsung αποφάσισε να σταματήσει τις πωλήσεις του νέου της κινητού το Samsung Galaxy Note7 για αόριστο χρονικό διάστημα και στην Ελλάδα. .....

Μετά τις επανειλημμένες εκρήξεις της μπαταρίας σε πολλούς χρήστες και την πρόκληση πυρκαγιάς η εταιρία ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα της πως σταματάνε οι πωλήσεις μέχρι να εντοπιστεί το πρόβλημα της μπαταρίας με τους προμηθευτές της.


<Έχει αναφερθεί ένας μικρός αριθμός περιστατικών παγκοσμίως και επί του παρόντος διεξάγουμε ενδελεχή έλεγχο με τους προμηθευτές μας για να εντοπίσουμε μπαταρίες στην αγορά που πιθανώς να έχουν επηρεαστεί. Ωστόσο, επειδή η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για εμάς στη Samsung, έχουμε σταματήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note7. >

 Αρχικά, η έναρξη της νέας ναυαρχίδας της Samsung στην χώρα είχε προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου, αλλά στις 11 Αυγούστου η εταιρεία ανακοίνωσε την αναβολή της ημερομηνίας της 16ης Σεπτεμβρίου, επικαλούμενη το γεγονός ότι "η αύξηση της ζήτησης για τη νέα ναυαρχίδα της σε όλο τον κόσμο ξεπέρασε κάθε προσδοκία."

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Samsung ανακοίνωσε την αναστολή των πωλήσεων του Galaxy Note 7 σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος ήταν πολυάριθμες αναφορές gia αναφλέξεις των smartphone στην μπαταρία κατά τη φόρτιση.

<Καλούμε τους καταναλωτές που έχουν ήδη στην κατοχή τους συσκευές Galaxy Note7, να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους και να χρησιμοποιήσουν την προηγούμενη συσκευή τους. Θα αντικαταστήσουμε εθελοντικά τις συσκευές Note7 που έχετε αγοράσει με νέες, ξεκινώντας από τις 19 Σεπτεμβρίου >

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Samsung μπορείτε να την διαβάσετε στο σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια