Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μετά την Samsung τώρα και τα iPhone 7 παίρνουν φωτιά

Συχνά κάποιοι κατηγορούν την Apple πως αντιγράφει την Samsumng και αυτή τη φορά όχι για καλό σκοπό. .....

Πέρα από την πλάκα όμως ένας αγοραστής ενός iPhone 7 αφού κατάφερε να το κάνει δικό του πριν προλάβει καλά καλά να το βγάλει από το κουτί του αυτό έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί στα χέρια του.
Είναι γνωστό πως πριν ένα iphone τοποθετηθεί στο κουτί του δοκιμάζεται πρώτα, αλλά είναι απορίας άξιο πως ξεχάστηκε αναμμένο μέσα στην συσκευασία.
Το περιστατικό ερευνάται από την Apple καθώς είναι το πρώτο που συμβαίνει στην Apple και το iphone 7 σε αντίθεση με την Samsung που απέσυρε ολόκληρη την παραγωγή και τα προβλήματα συνεχίζονται.

Σχόλια