Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

SafariFullScreenScrolling: FullScreen Web Browsing σε iOS

Όταν χρησιμοποιούμε τον Safari στο iphone μας κατά την κύλιση της σελίδας εξαφανίζεται η κάτω μπάρα για καλύτερη ανάγνωση αλλά παραμένει η επάνω λεπτότερη που εμφανίζει την διεύθυνση της σελίδας.  .....

Αν θέλετε να μην εμποδίζει τίποτα στην ανάγνωση των σελίδων τότε μπορείτε να κατεβάσετε το νέο tweak SafariFullScreenScrolling όπου αν επιχειρήσετε να διαβάσετε την σελίδα εξαφανίζει ταυτόχρονα και την επάνω μπάρα αφήνοντας ελεύθερη ολόκληρη την οθόνη.
Το tweak SafariFullScreenScrolling είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss δωρεάν.


Σχόλια