Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PredictionShortcuts :Cydia tweak new free....μια ευκολία στο πληκτρολόγιο

Το νέο tweak PredictionShortcuts φέρνει στο πληκτρολόγιο σας μια λειτουργία που θα σας λύσει τα χέρια στα κείμενα σας. ....

Στην επάνω θέση που εμφανίζεται η αυτόματη διόρθωση προσθέτει νέα πλήκτρα με αντιγραφή, αποκοπή και επικόλληση έτσι ώστε να έχετε τις επιλογές πάντα διαθέσιμες.
Ωστόσο δεν διαγράφει τις προτάσεις που γίνονται στη αυτόματη διόρθωση και μπορείτε να επιλέξετε τι προτιμάτε.
Στις ρυθμίσεις του tweak μπορείτε να διαμορφώσετε τις επιλογές σας και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια