Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Pebble Time : Από 170 μόνο 120 ευρώ

Η Pebble δεν χρειάζεται συστάσεις αφού είναι η μοναδική εταιρία κατασκευής ρολογιών που ανταγωνίζεται όσο κανένα στο ios το AppleWatch. ....

Σε πολλά σημεία μάλιστα το αφήνει πολύ πίσω ακόμη και το Apple Watch δεύτερης γενιάς.
Η εταιρία αποφάσισε να κατεβάσει τις τιμές της και τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Pebble Time το έγχρωμο ρολόι της με 120 ευρώ μόνο.
Το Pebble Time είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα η αυτονομία της μπαταρίας διαρκεί 7 ημερες κατεβάζετε η φτιάχνετε τα δικά σας θέματα για την εμφάνιση του διαθέτει κατάστημα με εφαρμογές και συνεργάζεται κανονικότατα με το ios με την εφαρμογή που θα βρείτε διαθέσιμη αλλά και αν έχετε jailbreak οι δυνατότητες του εκτοξεύονται καθώς θα βρείτε δεκάδες tweak.
Αν λοιπόν σκοπεύατε να το αποκτήσετε τώρα είναι η ευκαιρία σας πηγαίνοντας στον σύνδεσμο εδώ.Σχόλια