Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

OPW Clear: Cydia tweak new free...αλλάξτε την εμφάνιση του iphone σας

Ένα νέο tweak κυκλοφόρησε σήμερα που σκοπό έχει να αλλάζει την εμφάνιση της κεντρικής οθόνης στο iphone σας. .....

Με το νέο αυτό tweak μπορείτε να αφαιρέσετε το συνηθισμένο dock με τις εφαρμογές που έχουμε χρόνια τώρα στο ios και  τις τελείες και να αντικαταστήσετε με όμορφα widget όπως φαίνεται και στην εικόνα.
Το tweak είναι διαθέσιμο δωρεάν και θα βρείτε αρκετά δωρεάν widget και σύντομα θα βγαίνουν συχνά καινούργια σύμφωνα με τον δημιουργό του.
Για να το κατεβάσετε αναζητήστε το στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια