Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

MusicalKeyboard : Cydia tweak new...γιατί η μουσική μας χαλαρώνει

Φροντίζετε πάντα αφού έχετε jailbreak στο iphone σας να το διαμορφώνεται έτσι ώστε που θα κάνετε εντύπωση όπου και να το δείξετε? ....


Τότε το νέο tweak MusicalKeyboard σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει αφού αλλάζει τον ήχο των πλήκτρων στο πληκτρολόγιο σας.
Έτσι κάθε φορά που πληκτρολογείτε αντί να ακούτε το κλασικό "κλικ" θα ακούτε μια σύντομη μελωδία από πιάνο κιθάρα βιολί τύμπανο και άλλα όργανα που επιλέξετε εσείς.
Φυσικά για να λειτουργήσει το tweak που είναι συμβατό από ios 8 και μεγαλύτερο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τους ήχους του πληκτρολογίου.
Το MusicalKeyboard είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss στο πως των 0.99 σέντς

Σχόλια