Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

LuDela: Το πρώτο έξυπνο κερί στο κόσμο

Η LuDela δημιούργησε το πρώτο έξυπνο κερί που μπορεί να ανάψει η σβήσει απομακρυσμένα από το iphone σας. ....


Με μια ασύρματη τεχνολογία Wi-Fire μπορείτε απομακρυσμένα να ανάψετε τα κεριά όποτε θέλετε η ακόμη και να ρυθμίσετε κάποια χρονική στιγμή να ανάψουν μόνα τους.
Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση της φλόγας από το μήκος του φιτιλιού και με το ίδιο iphone να χειριστείτε πολλά κεριά ταυτόχρονα.
Το κόστος τους είναι στα 99 δολάρια το ένα και οι προ παραγγελίες ξεκίνησαν ενώ το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2017.

Σχόλια