Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Launchpad : Cydia tweak new...Προσθέστε συντομεύσεις

Όπως γνωρίζετε στο ios κτυπώντας απαλά δυο φορές το Home μπουτόν χαμηλώνει η οθόνη για να φτάνουν τα δάχτυλα μας σε διάφορες λειτουργίες και έτσι δημιουργείται ένα κενό επάνω. .....

Αυτό το κενό έρχεται να κάνει πιο χρήσιμο το νέο tweak Launchpad όπου προσθέτει διάφορες συντομεύσεις για γρήγορη πρόσβαση.
Προς το παρόν οι συντομεύσεις που υπάρχουν είναι οι ακόλουθες και σύντομα έρχονται περισσότερες.

1. Σε εφαρμογές
2. Στην Μουσική
3. Στην Ημερομηνία και ώρα
4. Του Καιρού
5. Γρήγορη εναλλαγή και συντομεύσεις σε διακόπτες του συστήματος
6. Στις Ειδοποιήσεις
7. Στην Μπαταρία

Τις επιλογές σας μπορείτε να τις διαμορφώσετε στις ρυθμίσεις του tweak και το κόστος του είναι στα 2,50 δολάρια από το ρεπό του BigBoss.


Σχόλια