Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Άλλη μια επίδειξη jailbreak από τον qwertyoruiop

Δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του ios 10 Το δίκτυο έχει ένα νέο video από τον γνωστό Ιταλό τον qwertyoruiop που μας δείχνει το ipad του με jailbreak στο ios 10. .....

Xρησιμοποιει θέματα στο ipad με το λειτουργικό του ios 10 και πρόκειται και αυτή την φορά για ένα semi jailbreak.
Αν και από τον συγκεκριμένο δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι αφού τις προηγούμενες φορές το κράτησε για τον εαυτό του ωστόσο πέρυσι είχε βοηθήσει τους Κινέζους στην δημιουργία του jailbreak.

Σχόλια