Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iPhone 8:Δυο φήμες που επιβεβαιώνονται

Πολλά ακούγονται για το επόμενο iphone της Apple που θα κυκλοφορήσει το 2017 πριν καλά καλά χορτάσουμε το iphone 7. .....

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα New York Times έρχεται να μας επιβεβαιώσει δυο φήμες που σύμφωνα με την ίδια προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές.
Η μια αφορά το κεντρικό κουμπί Home που στο iphone 8 θα καταργηθεί καθώς η νέα οθόνη OLED δεν αφήνει περιθώριο για αυτό και έτσι θα είναι εικονικό ενσωματωμένο επάνω της.
Η δεύτερη πληροφορία αφορά το υλικό που θα είναι κατασκευασμένο το iphone και φήμες λένε πως ίσως να είναι από κεραμικό υλικό κάτι που το είδαμε στην παρουσίαση πριν από λίγες ημερες στο καινούργιο Apple Watch.

Λένε πως η Apple κυκλοφόρησε το ρολόι της με αυτό το υλικό δοκιμάζοντας τις αντοχές του καθώς και φθηνότερο είναι αλλά και ανθεκτικότερο στα κτυπήματα αναφέρουν η πληροφορίες αφού του γίνετε ειδική επεξεργασία.


Σχόλια