Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το πρώτο πραγματικό iphone 7 μας παρουσιάζεται

Η παρουσίαση του iPhone 7 θα γίνει απέναντι σε 300 άτομα που έχει προσκαλέσει η Apple και όλοι οι υπόλοιποι θα την παρακολουθήσουμε ζωντανά με απευθείας ροή. .....

Ωστόσο το iphone 7 ήδη βρίσκετε στα χέρια κάποιων τυχερών όπως είναι το δίκτυο καταστημάτων στο Βιετνάμ PhoneGee που ανέβασε εικόνες νωρίτερα μια ημέρα πριν την παρουσίαση.
Αν κρίνουμε από τις εικόνες επιβεβαιώνεται η φήμη πως το iphone 7 θα είναι αδιάβροχο με προστασία στο πρότυπο IPx7 αφού και η υποδοχή κάρτας Sim έχει ειδικό λαστιχάκι για μόνωση.
Επίσης ο φακός του έχει το νέο iPhone φλας LED 7 όπου αποτελείται από τέσσερις ενότητες αντί για δυο όπως του iphone 6S και θα παρέχει μια πιο ακριβή ισορροπία λευκού κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Τέλος το iphone 7 θα είναι το πρώτο smartphone της αγοράς με υποστήριξη για εγγραφή βίντεο σε 4K μορφή στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο για αυτό και ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος του.
Σχόλια