Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές του iPhone 7 στην Ελλάδα

Πρώτη ημέρα στις μεγάλες αγορές για το iphone 7 και iphone 7 plus κι η ζήτηση είναι τεράστια σύμφωνα με τα μέσα από τις πρώτες ώρες κιόλας. .....

Στην χώρα μας όπως έχουμε ξανά αναφερθεί θα είναι διαθέσιμες οι πρώτες ποσότητες στις 23 Σεπτεμβρίου και οι προ παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τις επίσημες αντιπροσωπείες αλλά και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που θα το διαθέτουν.
Ταυτόχρονα έγιναν γνωστές και οι τιμές για κάθε μοντέλο που φέτος είναι ακριβότερες.
Συγκεκριμένα οι τιμές είναι:


Οι τιμές που δημοσιεύω είναι από την επίσημη σελίδα του iStorm αλλά και στα υπόλοιπα καταστήματα θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με αυτές.

Σχόλια