Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Συσκευασία του iPhone 7 και τα αινίγματα που κρύβει

Μερικές ώρες μας χωρίζουν από την πρώτη γνωριμία του iphone 7 που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις οκτώ ώρα Ελλάδος και νέες εικόνες με την συσκευασία διέρρευσαν σήμερα στο διαδίκτυο. ....

Στις εικόνες εμφανίζεται ένα iphone 7 σε χρώμα ροζ που αντί να βλέπουμε την οθόνη του όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία από το Κουπερτινο, βλέπουμε την πλάτη του πιθανόν θέλοντας η Apple να τονίσει την μεγαλύτερη κάμερα που περιλαμβάνει.
Εκείνοι που τραβά την προσοχή από τα πλαστικά ένθετα που υπάρχουν στο εσωτερικό του κουτιού είναι μια στρογγυλή εσοχή που πιθανόν φιλοξενεί την θήκη των ακουστικών με μια καινούργια σχεδίαση.

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν μήπως εκεί τοποθετείται μια στρογγυλή βάση ασύρματης φόρτισης αλλά αυτό το σενάριο μάλλον είναι προχωρημένο για το iphone 7.
Οι πληροφορίες θέλουν να περιλαμβάνει ασύρματα ακουστικά αφού πλέον δεν έχει την υποδοχή των 3,5 m.m.

Σχόλια