Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πώς να φορτίσετε το iPhone 7 και να ακούσετε μουσική την ίδια στιγμή

Η Apple πιστεύει πως η υποδοχή για τα ακουστικά με τα 3,5 χιλιοστά είναι ξεπερασμένη και για αυτό το λόγο την κατάργησε με την κυκλοφορία του iphone 7 φέρνοντας αναστάτωση στους χρήστες που χρησιμοποιούσαν τέτοια ακουστικά και άλλα αξεσουάρ για τον ήχο. .....

Πέρα από αυτήν την δυσκολία όμως υπάρχει και το πρόβλημα πως να ακούσουμε μουσική με τα ακουστικά ενώ εμείς φορτίζουμε την συσκευή αφού η υποδοχή είναι μόνο μια και αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσουμε ασύρματα.
Την λύση σε αυτό το πρόβλημα θέλησαν να δώσουν τρίτοι κατασκευαστές δημιουργώντας τις δικές τους προτάσεις

Η Belkin για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα προσαρμογέα με καλώδιο που μπορεί να δεχθεί ταυτόχρονα και τα κλασικά ακουστικά αλλά και ένα καλώδιο Lightning για την φόρτιση με κόστος στα 40 δολάρια στην σελίδα τους εδώ.
Αντίστοιχη πρόταση είναι και ο FORE μια προσπάθεια που ξεκίνησε στο kickstarter με την διαφορα πως έχει μικρότερο μέγεθος αφού δεν περιλαμβάνει καλώδιο και κουμπώνει απευθείας στην συσκευή όπως μπορείτε να δείτε στην σελίδα εδώ.

Τέλος υπάρχει και η πρόταση της daptr όπου στην ουσία πρόκειται για μια θήκη που προστατεύει την συσκευή σας αλλά στο κάτω μέρος περιλαμβάνει μια υποδοχή 3,5 χιλιοστών και δυο Lightning με το μειονέκτημα πως μεγαλώνει λίγο τον όγκο του iphone και για προ παραγγελίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα εδώ.


Σχόλια