Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο επεξεργαστής του iphone 7 εκπέμπει ένα περίεργο ήχο όταν το φορτίο είναι μεγάλο

Ήδη δεν είναι μυστικό ότι το νέο iPhone 7 είναι ένα απίστευτα ισχυρό με τον επεξεργαστή Α10 Fusion.  .....
Σήμερα, όμως, κατέστη σαφές ότι το βαρύ φορτίο που δέχεται από διάφορες εφαρμογές, αρχίζει να κάνει ένα παράξενο ήχο σαν σφύριγμα.Η σελίδα  του 9to5Mac έχει βαπτίσει το πρόβλημα «HissGate». Μετά την είδηση γι 'αυτό, στο δίκτυο άρχισε να εμφανίζεται και η επιβεβαίωση από άλλους χρήστες, για το iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Ο ήχος δεν είναι ότι το πιο ευχάριστο, ειδικά όταν προέρχεται από ένα smartphone, αφού δεν πρόκειται για ένα επιτραπέζιο  υπολογιστή στο σπίτι.

Στο video πιο κάτω αποτυπώνεται ο θόρυβος που δεν μπορείς και να τον πεις ανεπαίσθητο.
Αρκετοί χρήστες έχουν ήδη επικοινωνήσει με το AppleCare, όπου τους είπαν ότι η συσκευή μπορεί να αντικατασταθεί από μια νέα. Ωστόσο, η υψηλή ζήτηση κατά τη πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας σημαίνει ότι για την αντικατάσταση θα πρέπει να περιμένουν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχόλια