Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πόσο στραβώνει το νέο iphone 7?

Όταν η Apple αντιμετώπισε πλήθος από διαμαρτυρίες στο iPhone 6 και 6 plus προσπάθησε στο iphone 6S να διορθώσει λίγο περισσότερο τα πράγματα που λύγιζε λίγο δυσκολότερα αν κάποιος το είχε στην τσέπη του. ....

Τι γίνετε όμως στο iphone 7 αφού εξακολουθεί να έχει τον ίδιο σχεδιασμό?
Την απάντηση μας δίνει το video που ανέβηκε στο κανάλι EverythingApplePro που δείχνει πως και το iphone 7 στραβώνει με λίγο μεγαλύτερη πίεση από το iphone 6S και την οθόνη του να αποκολλάται από το πλαίσιο.
Δείτε όμως στο video πιο κάτω το test αντοχής ανάμεσα στα δυο κινητά.

Σχόλια