Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iPhone 7 γρατσουνίζεται πολύ εύκολα αλλά αντέχει περισσότερο στο λύγισμα

Το iPhone 7 έχει λίγες ώρες που κυκλοφόρησε σήμερα στις πρώτες αγορές για τους τυχερούς που το διεκδίκησαν και οι πρώτες αντοχές δοκιμής ξεκίνησαν. ......

Η σελίδα thenextweb πήρε ένα iphone 7 μαύρο και το δοκίμασε τις αντοχές του σε γρατσουνιές στο πλαίσιο και την οθόνη, αλλά και σε λύγισμα και μας δείχνει τα αποτελέσματα.
Στις γρατσουνιές είναι πολύ ευάλωτο ιδιαίτερα το μαύρο χρώμα αν ειδικά το αντικείμενο είναι πολύ αιχμηρό όπως κλειδιά η μια λεπίδα.
Στο λύγισμα της συσκευής αν το έχετε στην τσέπη σας δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα αφού χρειάζεται πολύ δύναμη για να λυγίσει σε σύγκριση με το iphone 6S.

Όμως καλύτερα δείτε το video που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας.

Σχόλια