Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Προσοχή στο iphone 7 με τα νερά

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νέου smartphone iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι πως έχει γίνει πλέον αδιάβροχο. .....

Πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι τώρα παρόν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, δηλαδή την προβλεπόμενη προστασία της συσκευής.
Το iPhone 7 προστατεύεται από το πρότυπο IEC 60529 και μπορεί να αντέχει στην σκόνη η και σε βύθιση στο νερό μέχρι και ένα μέτρο όπως αναφέρει η εταιρία.
Το παράξενο είναι πως παρά το ότι η Apple αναφέρει όλα αυτά διαφημίζοντας το καινούργιο της προϊόν ωστόσο αναφέρει πως η χρήση του μέσα στο νερό μπορεί να μειώσει την ζωή της συσκευής και δεν συνιστάται στους χρήστες.
Επίσης η εταιρία δηλώνει πως αν στην συσκευή εντοπιστεί νερό δεν καλύπτεται από την εγγύηση επισκευής πλέον.
Έτσι μην δοκιμάσετε ποτέ σας να βάλετε το iphone 7 όταν το αποκτήσετε μέσα στο νερό.

Σχόλια