Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε στο iphone 7

Μόλις τρεις ημερες μας χωρίζουν από την παρουσίαση του νέου iPhone 7 που θα μας δείξει η Apple την επόμενη Τετάρτη.Όπως είναι φυσικό το νέο iphone θα έχει επιπλέον δυνατότητες που θα το κάνουν ελκυστικότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. .....

Ο Κινέζος αναλυτής Ming-Chi Kuo συγκέντρωσε όλες τις φήμες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα και μας τα παρουσιάζει.

1)A10 επεξεργαστή θα μπορούσε να είναι χρονισμένος στα 2,4 ή 2,45 GHz
2)32, 128 και 256 GB χώρου αποθήκευσης
3)2GB μνήμης RAM για το iPhone 7, 3 GB μνήμης RAM για το iPhone 7 Plus
4)Πέντε χρώματα: ασημί, χρυσό, αστρικό πιο σκούρο γκρι, ροζ χρυσό και ένα νέο "Βiano Black" που μπορείτε να θυμηθείτε απο το χρώμα του Mac Pro
5)Αδιάβροχο με προστασία IPX7, όπως το Apple ρολόι
6)Δεν θα έχει υποδοχή, για τα ακουστικά + EarPods προσαρμογέα Lightning σε 3.5mm jack περιλαμβάνεται στη συσκευασία
7)Ο δέκτης θα βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης για να ακούσετε το αντίστοιχο ήχο όταν καλείται,με υποστήριξη σε ηχείο. Αυτό θα το κάνει να έχει ένα στερεοφωνικό (και ενα ηχείο δίπλα απο την υποδοχή Lightning)
8)Νέο κουμπί Home με απτική ανάδραση
9)Καλύτερη απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει μια  4,7-ιντσών (1334 x 750 pixels) και 5,5 ίντσες (1920 x 1080 pixels)
10)Διπλό αισθητήρα για την φωτογραφία στο iPhone 7 Plus. Αυτή η επιλογή θα αυξήσει το κόστος παραγωγής και η Apple θα μπορούσε να εφαρμόσει την αύξηση της τιμής για τον πελάτη.
11)Τέσσερα φλας (δύο ζεστό, δύο κρύο)
12)Βελτιωμένο αισθητήρα εγγύτητας

Τέλος ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple θα κατασκευάσει γύρο στα 60 με 65 εκατομμύρια iphone στα εργοστάσια της.


Σχόλια