Οι ειδικοί εισβάλουν στο εσωτερικό κόσμο του iphone 7 plus

0
Παρά το γεγονός ότι το iphone 7 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει οι ειδικοί του Tinhte από το Βιετνάμ πήραν στα χέρια τους την καινούργια συσκευή και την εξερεύνησαν. ....

Το μεγαλύτερο χώρο στην συσκευή πιάνει τώρα η μονάδα της διπλής κάμερας με κάθε αισθητήρα να είναι στα 12 megapixels.
Μεγάλη εντύπωση κάνει ο επανασχεδιασμός ολόκληρου του εσωτερικού αφού πλέον η οθόνη δεν συνδέεται με τις ταινίες από το πάνω μέρος αλλά από τα πλαϊνά σημεία ανοίγοντας τώρα οριζόντια όπως φαίνεται και στην εικόνα.
Εντελώς διαφορετικός είναι ο κινητήρας Taptic  Engine, ο οποίος παρέχει μια απτική ανάδραση όταν πατάτε το Home και η κατά την χρήση του 3D αφής.
Πληροφορίες έλεγαν πως η Apple έχει μεγαλώσει την χωρητικότητα της μπαταρίας στα 2900 mAh έναντι 2750 mAh του iphone 6S αλλά οι εικόνες το διαψεύδουν αφού διακρίνεται μια μικρότερη μπαταρία στα 2675 mAh για το iphone 7 plus.
Ο δίσκος υποδοχής της κάρτας sim έχει τώρα περιμετρικά μια μηχανική στεγανοποίηση για να κάνει την συσκευή αδιάβροχη σε βαθμό IPX7 βυθίζοντας την ακόμη και σε ένα μέτρο νερού.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !