Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι ειδικοί εισβάλουν στο εσωτερικό κόσμο του iphone 7 plus

Παρά το γεγονός ότι το iphone 7 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει οι ειδικοί του Tinhte από το Βιετνάμ πήραν στα χέρια τους την καινούργια συσκευή και την εξερεύνησαν. ....

Το μεγαλύτερο χώρο στην συσκευή πιάνει τώρα η μονάδα της διπλής κάμερας με κάθε αισθητήρα να είναι στα 12 megapixels.
Μεγάλη εντύπωση κάνει ο επανασχεδιασμός ολόκληρου του εσωτερικού αφού πλέον η οθόνη δεν συνδέεται με τις ταινίες από το πάνω μέρος αλλά από τα πλαϊνά σημεία ανοίγοντας τώρα οριζόντια όπως φαίνεται και στην εικόνα.
Εντελώς διαφορετικός είναι ο κινητήρας Taptic  Engine, ο οποίος παρέχει μια απτική ανάδραση όταν πατάτε το Home και η κατά την χρήση του 3D αφής.
Πληροφορίες έλεγαν πως η Apple έχει μεγαλώσει την χωρητικότητα της μπαταρίας στα 2900 mAh έναντι 2750 mAh του iphone 6S αλλά οι εικόνες το διαψεύδουν αφού διακρίνεται μια μικρότερη μπαταρία στα 2675 mAh για το iphone 7 plus.
Ο δίσκος υποδοχής της κάρτας sim έχει τώρα περιμετρικά μια μηχανική στεγανοποίηση για να κάνει την συσκευή αδιάβροχη σε βαθμό IPX7 βυθίζοντας την ακόμη και σε ένα μέτρο νερού.
Σχόλια