Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το γυαλιστερό iPhone 7 plus θα δείχνει πολυτελές

Δυο νέα χρώματα πρόκειται να δούμε την Τετάρτη στην παρουσίαση του iPhone 7 που θα προσθέσει στις επιλογές η Apple. .....

Το ένα θα είναι το σκούρο Space ματ που πλησιάζει στην απόχρωση του μαύρου και ένα πάλι μαύρο αλλά όμως γυαλιστερό.
Ο σχεδιαστής Habib προσπάθησε και δημιούργησε εικόνες με τα δυο αυτά νέα χρώματα της Apple που αγγίζουν την πραγματικότητα αφού ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα.
Το γυαλιστερό μαύρο φαίνεται αρκετά όμορφο δείχνοντας μάλιστα μια πολυτέλεια η αντανάκλαση που δημιουργεί το πλαίσιο του σαν να είναι φτιαγμένο από γυαλί.

Και τα δυο μοντέλα αναπαριστούν το iphone 7 plus με την διπλή κάμερα που θα είναι και το ακριβότερο μοντέλο.Σχόλια