Δείτε πως μπορείτε να ακυρώσετε συνδρομές εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε

Σε λιγότερο από μια ώρες το iphone 7 Jet Black είναι sold out

Πριν καλά καλά περάσει μια ώρα από την έναρξη των προ παραγγελιών που άνοιξαν σήμερα το iphone 7 Jet Black η αλλιώς "μαύρος όνυχας" είχε εξαφανιστεί στις χώρες που ήταν διαθέσιμο. ....

Η προτίμηση του κόσμου στο συγκεκριμένο μοντέλο παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει μικρή επιλογή αποθήκευσης στα 32GB ήταν πρωτοφανής στην αγορά των ΗΠΑ.
Παρόμοια όμως ήταν η κατάσταση και για την αγορά της Αγγλίας και Γερμανίας που τώρα αναφέρουν πως θα έχουν ξανά στο τέλος του Σεπτεμβρίου, επιτρέποντας προ παραγγελίες μόνο την παράδοση το Νοέμβριο.
Η εμφάνιση του γυαλιστερού μαύρου iphone φαίνεται να κέρδισε τις εντυπώσεις περισσότερο από τα άλλα μοντέλα καθώς ο κόσμος δεν προτίμησε μεγάλες συσκευές επιλέγοντας ανάμεσα στα 32GB και 128GB από τα υπόλοιπα μοντέλα.
Στην Ελλάδα τα πρώτα κομμάτια του νέου iphone 7 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία στις 23 Σεπτεμβρίου αυτού του μήνα.

 Αν και εσείς είστε από αυτούς που αποφασίσατε να κάνετε δικό σας ένα iphone 7 φροντίστε να το προ παραγγείλετε στη  Ελλάδα από την επίσημη αντιπροσωπεία στο σύνδεσμο εδώ τώρα  η στην WIND εδώ

Σχόλια