Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πόλεμος για ένα iphone 7 και το δωράκι της Apple

Δεύτερη ημέρα σήμερα της διάθεσης του iphone 7 και τα αποθέματα έχουν εξαντληθεί ραγδαία και στις 30 πρώτες χώρες που θεωρητικά ήταν διαθέσιμο. .....


Αυτό προκάλεσε το θυμό σε πολλούς καταναλωτές αφού είχαν κάνει προ παραγγελίες αλλά ενημερώθηκαν πως πρέπει να περιμένουν μέχρι το Νοέμβριο.
Η Apple για να κατευνάσει τα πνεύματα αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι σε ορισμένα καταστήματα της στους πελάτες που απογοητεύτηκαν, δίνοντας δώρο μια δώρο κάρτα των 100 δολαρίων, ανταμείβοντας έτσι την υπομονή τους.
Έτσι αυτοί θα είναι οι τυχεροί που θα το κάνουν δικό τους 100 δολάρια φθηνότερα, αν και πολλοί δεν ικανοποιήθηκαν και με με αυτή την απόφαση.
Δείτε στο video πιο κάτω λίγα λεπτά πριν ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος της Apple στο Σίδνεϊ την κατάσταση που επικρατούσε.

Σχόλια