Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το iPhone 7 επέζησε μετά από κατάδυση 10 μέτρων έναντι του Galaxy S7 που αποδείχθηκε μοιραία

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου smartphone του iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι πως δεν φοβούνται το νερό. Από την άποψη της απόδοσης, όπως έχουμε ήδη δει, οι συσκευές είναι οι πρωταθλητές αφού είναι δύο φορές πιο παραγωγικά μοντέλα απο το Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge. ...


Τι γίνετε όπως στο τομέα στεγάνωση των νέων προϊόντων?
Οι δημιουργοί του καναλιού στο YouTube EverythingApplePro, που οργανώνουν τακτικά δοκιμές σε διάφορα gadgets, αποφάσισαν να προβούν σε δοκιμή του νερού του iphone 7, σκοπός της οποίας ήταν να ανακαλύψει πόσο καλή είναι η προστασία από την υγρασία. Επισήμως, το νέο smartphone της Apple προστατεύεται σύμφωνα με το πρότυπο IPX7. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 7 μπορεί να βυθιστεί σε νερό σε βάθος 1 μέτρου όχι για  περισσότερο από 30 λεπτά.
Ως «υποψήφιος» αντίπαλος για το iPhone 7 επέλεξε το smartphone το Samsung Galaxy S7, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα high-class IPX8 στην προστασία του νερού.

Τα πρώτα σημάδια της ζημίας ήταν εμφανής σε βάθος 9 μέτρων οταν το iphone 7 συνέχιζε να λειτουργεί το S7 δυσκολευόταν και στα 10.5 μέτρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχόλια