Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τέλος για το iPhone 4 και άλλα προϊόντα από την Apple

Η Apple ακόμη και να σταματήσει να παράγει ένα προϊόν της δεν σταματά να το υποστηρίζει κατασκευάζοντας ανταλλακτικά για αυτό ακόμη και για 5 χρόνια. ....

Μετά τα πέντε χρόνια η εταιρία αποποιείται των ευθυνών της και σταματά τις επισκευές ακόμη και αν κάποιος καταβάλει χρήματα η και να αποδειχθεί πως είχε ελάττωμα.
Έτσι σήμερα νέες συσκευές που άφησαν ιστορία ανακοίνωσε η Apple πως σταματά να τις υποστηρίζει και πλέον γίνονται μουσειακά κομμάτια όπως είναι το iphone 4 και κάποιοι υπολογιστές Mac.
Συγκεκριμένα η εταιρία ανακοίνωσε πως δεν υποστηρίζει πλέον τις παρακάτω συσκευές σε Αμερική Τουρκία Ευρώπη Κίνα και Ιαπωνία.

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Apple να σταματά την τεχνική υποστήριξη:

Mac (ΗΠΑ και Τουρκία) και κυκλοφόρησε από (ΑΡ / CN / EU / JP / LA):

    iMac (20-ιντσών, στα μέσα του 2009)
    Το Mac mini (μέσα του 2010)
    Το Mac mini διακομιστή (μέσα του 2010)

Mac (ΑΡ / CN / EU / JP / LA / ΗΠΑ)

    MacBook (13-ιντσών, τέλη του 2008)

iPhone (ΗΠΑ) και για τις αγορές (ΑΡ / CN / EU / JP / LA):

    iPhone 4 CDMA

    iPod shuffle (2G - τέλος του 2007)
    iPod shuffle (2G - τέλος του 2008)
    iPod classic 120GB
    iPod touch 2G
    iPod nano 4G
    MacBook (13-ιντσών αλουμινίου, τέλη του 2008)

Έτσι στο μέλλον οι κάτοχοι αυτών των συσκευών για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν θα πρέπει να απευθυνθούν σε τρίτους επισκευαστές για να το διορθώσουν.


Σχόλια