Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Διαθέσιμο το ios 10GM και για τους δωρεάν δοκιμαστές

Μια ημέρα μετά την παρουσίαση και η Apple έδωσε μετά τους προγραμματιστές και στους δωρεάν δοκιμαστές την χρήση έκδοση του ios 10. ......

Η Gold Master όπως λέγεται είναι ίδια με την τελική έκδοση που θα δοθεί σε όλους την επόμενη Τετάρτη απλά δίνετε μόνο στους δοκιμαστές λίγο πριν την τελική κυκλοφορία.
Έτσι αν έχετε κάνει εγγραφή δωρεάν στο πρόγραμμα της Apple μπορείτε να κατεβάσετε από  τώρα το ios 10 με όλες τις αλλαγές που φέρνει μαζί του το νέο λειτουργικό.

Για να σας την εμφανίσει στις αναβαθμίσεις της συσκευής σας θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το πιστοποιητικό των δοκιμών από την Apple στην συγκεκριμένη συσκευή που θέλετε να το εγκαταστήσετε.

Σχόλια