Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του ios 10.1 beta 1

Η Apple ξεκίνησε τις δοκιμές ενός νέου λειτουργικού του ios 10.1 beta 1  που είναι διαθέσιμο στην σελίδα των προγραμματιστών. .....

Δεν αποτελεί έκπληξη η δημιουργία αυτού του λειτουργικού που πέρα από τις διορθώσεις που θα κάνει στην προηγούμενη έκδοση, αναμένεται να έχει και την νέα λειτουργία iSight-Duo που μας μίλησε η Apple στη παρουσίαση.
Με αυτή την λειτουργία οι χρήστες του iphone 7 θα μπορούν να κάνουν λήψη μιας εικόνας θολώνοντας από πίσω από το σημείο του ενδιαφέροντος.
Οι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάσουν το ios 10.1 στην επίσημη σελίδα και οι δωρεάν δοκιμαστές προσθέτοντας το απαραίτητο πιστοποιητικό θα δουν την ενημέρωση στις ρυθμίσει της συσκευής σύντομα.

Σχόλια