Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κυκλοφόρησε το ios 10 και το watchOS 3 για το Apple Watch

Η Apple κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του iOS 10 και το watchOS 3 για τα ρολόγια της.
Τα νέα λειτουργικά που ξεκίνησαν τις δοκιμές από τον Ιούνιο στην παρουσίαση του WWDC2016 μαζί με το MacOS Sierra φέρνουν μαζί τους πολλές αλλαγές. ....


Όσο για το λειτουργικό σύστημα για το Mac, η έξοδος της τελικής έκδοσης του θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι συσκευές που υποστηρίζουν το νέο λειτουργικό είναι .....
iPhone: iPhone 7, το iPhone 7 Plus, το iPhone 6s, iPhone 6s Plus, το iPhone SE, το iPhone 6, iPhone 6 Plus, το iPhone 5S, iPhone 5C, το iPhone 5
iPad: 9,7 και 12,9 ιντσών iPad Pro, iPad Air πρώτης και δεύτερης γενιάς, το iPad τέταρτης γενιάς, το iPad το μίνι δεύτερη, τρίτη και τέταρτη γενιά.
iPod: iPod touch 6G.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του iOS 10 ενημερώνουν την οθόνη κλειδώματος, το κέντρο ελέγχου και το κέντρο για τις κοινοποιήσεις.Οι χρήστες των  Smartphone της Apple θα βλέπουν τις ειδοποιήσεις χωρίς να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό τους.Παράλληλα στην κεντρική οθόνη κλειδώματος και στην κοινοποίηση μπορεί να ανοίξει το μενού περιβάλλοντος με ένα ισχυρό πάτημα 3D αφής.
Ένα σημαντικό μέρος των καινοτομιών στο iOS 10 συνδέεται με τη φωνή βοηθός Siri. Με μια προσωπική βοηθός που θα είναι πλέον σε θέση να εργαστούν οι προγραμματιστές, η Siri θα είναι σε θέση να εκπαιδευτεί η ίδια με τη βοήθεια της «μηχανικής μάθησης". Οι φωτογραφίες έχει τώρα μια ανίχνευση προσώπου, και η μουσική εφαρμογή έχει υποστεί ένα πλήρη επανασχεδιασμό.

Όσον αφορά, το watchOS 3, την νέα πλατφόρμα για τα έξυπνα ρολόγια καθιστά ευκολότερο να εργαστεί με εφαρμογές για το Apple Watch, καθώς τα δεδομένα θα ενημερώνονται στο παρασκήνιο.

Το νέο λειτουργικό μπορείτε να το κατεβάσετε από την συσκευή σας αρκεί να έχετε ελεύθερο χώρο πάνω από 2GB η με το iTunes του υπολογιστή σας.

Σχόλια