Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Intake: AppStore free today...παρακολουθήστε τις θερμίδες σας

Για να μην χάνετε τον έλεγχο από τις τροφές σας κατεβάστε την σημερινή προσφορά της Intake και θα έχετε πάντα τον στόχο σας. ....

Ανοίξτε την εφαρμογή στο ρολόι σας μιλήστε και πείτε το φαγητό που φάγατε επιλέξτε από τα προτεινόμενα που θα εμφανιστούν και θα έχετε με ακρίβεια Θερμίδες, Υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνες που περιέχει.
Η εφαρμογή συνεργάζεται και με την επίσημη του ios για την υγεία αφού ενσωματώνει το HealthKit.
Θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια