Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η νέα εφαρμογή από την Google σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικονικής πραγματικότητας πανοράματα

Ακόμη και αν έχετε το εξοπλισμό δηλαδή τα γυαλιά  VR εικονικής πραγματικότητας είναι δύσκολο να βρείτε περιεχόμενο που να σας ενδιαφέρει η να το φτιάξετε μόνοι σας. .....

Αυτό τουλάχιστον μέχρι τώρα αφού η Google κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα εφαρμογή για το σκοπό αυτό την Cardboard Camera.
Με την νέα εφαρμογή μπορείτε να κάνετε λήψη ενός γεγονότος με εικονική πραγματικότητά έτσι ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε με το ιδικά γυαλιά σας η αν δεν έχετε μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από την Google εδώ.
Την νέα εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν για iphone και ipad στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/cardboard-camera/id1095487294


Σχόλια