Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Google Trips: Νέα ταξιδιωτική εφαρμογή από την Google

Αν και λίγο καθυστερημένα αφού το καλοκαίρι πέρασε αλλά σίγουρα κάποτε θα την χρειαστείτε, η Google κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή που σκοπό έχει να οργανώσετε τα ταξίδια σας. .....

Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να κάνετε κρατήσεις εισιτήριων, να βρείτε σημεία ενδιαφέροντος για τα γούστα σας να οργανώστε το πρόγραμμα σας και πολλά άλλα.
Επίσης η εφαρμογή μπορεί να σας δώσει πληροφορίες ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο internet.
Την νέα Google Trips θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id1081561570?mt=8


Σχόλια