Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αναβαθμίστηκε από την Google η επαγγελματική πρόταση επεξεργασίας εικόνας Snapseed

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι θέλει ο γίγαντας της αναζήτησης Google πριν από τέσσερα χρόνια όταν κυκλοφόρησε την εφαρμογή για ios και Mac την Snapseed. .....

Σήμερα μια νέα αναβάθμιση έρχεται να δώσει δωρεάν σε όλους την εφαρμογή Snapseed με νέα εμφάνιση και πληθώρα εργαλείων που θυμίζουν επαγγελματική δουλειά για να επεξεργαστούμε τις εικόνες μας.
Θα βρείτε 144 μοντέλα φωτογραφικών μηχανών για να χρησιμοποιήσετε το φορμά τους να ρυθμίστε την ισορροπία λευκού να επιλέξετε την συμπίεση JPG Η PNG χωρίς καμιά απώλεια της ποιότητας και πολλά άλλα και μάλιστα με υποστήριξη στα Ελληνικά.

Κάποιοι την αποκαλούν εφαρμογή ανταγωνιστή του Photoshop για τα επαγγελματικά της εργαλεία και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/snapseed/id439438619


Σχόλια