Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Google Allo : Μια νέα εφαρμογή επικοινωνίας από την Google

Μια καινούργια πρόταση έφτασε σήμερα από την Google για να επικοινωνούμε με τις επαφές μας και λέγεται Google Allo. ....

Η ένα εφαρμογή σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τις επαφές σας διαβάζοντας τον αριθμό της συσκευής σας και σας δείχνει ποίες επαφές την χρησιμοποιούν όπως γίνετε και στο Viber.
Μπορείτε να γράψετε κείμενο να στείλετε αυτοκόλλητα να ζωγραφίσετε εσείς τα σκίτσα στην οθόνη και να ηχογραφήσετε μηνύματα.
Η Google Allo έχει υποστήριξη και στην Ελληνική γλώσσα διαθέτοντας και την τεχνολογία έξυπνης απάντησης που με την πάροδο του χρόνου, προτείνει απαντήσεις σε κείμενο και φωτογραφίες στο στυλ σας.
Οι συνομιλίες προστατεύονται από υψηλή κρυπτογράφηση και μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/app/id1096801294


Σχόλια