Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Free Music: New app free... Ακούστε δωρεάν μουσική στο iphone σας και όχι μόνο

Μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα όπου μπορείτε να ακούσετε ατέλειωτη δωρεάν μουσική από την συσκευή σας. .....

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας μουσικές λίστες να την μοιραστείτε με τους φίλους σας να την ταξινομήσετε με βάση το όνομα, τον τύπο, το μέγεθος, την ημερομηνία αλλά και να κάνετε εσείς streaming οποιοδήποτε τραγούδι.
Η εφαρμογή υποστηρίζει από ios 7 και μεγαλύτερο για iphone και ipad και θα την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/id1158540910?mt=8


Σχόλια