Αλλάξτε την εμφάνιση του Cydia και κάντε τον σύγχρονο και πιο λειτουργικό

0
Το πιο πολύτιμο εικονίδιο στην συσκευή μας όταν έχουμε jailbreak είναι του Cydia αφού μέσα από αυτό κατεβάζουμε και απελευθερώνουμε την συσκευή μας. ....

Όμως ο Saurik το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως η πολιτική δεν του αφήνει χρόνο για να το προσαρμόσει με την εμφάνιση του ios.
Τι θα λέγατε λοιπόν να παίρνατε την κατάσταση στα χέρια σας και και να τον αλλάξετε λίγο έτσι ώστε να γίνει πιο καλαίσθητος και πιο λειτουργικός.
Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε δύσκολο παρά μόνο να κατεβάσετε το πακέτο Reflectrix από το ρεπό μου και όλα θα γίνουν μόνα τους.

Μόλις το κατεβάσετε θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο που μπορείτε από εκεί να κατεβάζετε τα πακέτα σε κατηγορίες, ποια είναι με πληρωμή και ποια όχι και όλα τακτοποιημένα σε θέματα,widgets, tools, tweaks,books, και πάρα πολλά άλλα για να μην ψάχνετε να βρείτε αυτό που θέλετε.
Αν πάλι σας βολεύει ο παλιός τρόπος ανοίγοντας το cydia θα βρείτε μια καινούργια καρτέλα μετά την αρχική και εκεί μπορείτε πάλι να τα βρείτε τακτοποιημένα όπως βλέπετε και στην εικόνα από την δικιά μου συσκευή.
Το Reflectrix είναι δωρεάν στο ρεπό μου (argonaytis.yourepo.com) και ας ελπίσουμε ο Saurik να βρει χρόνο να κάνει κάτι πιο μόνιμο και γιατί όχι και πιο όμορφο.
 Δείτε το video πιο κάτω για περισσότερες λεπτομέρειες......




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !