Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Cydia tweak new: Μήπως σας ενδιαφέρουν και αυτά?

Ημέρα των Tweaks σήμερα που έχουν την τιμητική τους στο blog και άλλα δυο έξυπνα tweak μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα για την συσκευή σας. .....

Πρόκειται για το Vinculum και το TransBack όπου το ένα μας κάνει διάφανη την οθόνη κλειδώματος και βλέπουμε κανονικά τις εφαρμογές μας και το δεύτερο μας εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες στην συσκευή μας κρυμμένες κάτω από το Dock έτσι ώστε να τις βρίσκουμε χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε τις οθόνες στο iphone μας.
Και τα δυο tweaks είναι διαθέσιμα στο ρεπό του ModMyi αλλά ας μην λέω περισσότερα και απολαύστε το video με την περιγραφή από τον Αντώνη.

Σχόλια