Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Classic Marino : Ο αδερφός του Mario μέχρι να έρθει ο ίδιος

Εχθές η Apple στην παρουσίαση μας ανακοίνωσε πως σύντομα θα έχουμε εφαρμογές από την Nintendo και μάλιστα το αγαπημένο Super Mario που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. ......

Μάλιστα η Apple στο κατάστημα της από σήμερα έχει την δυνατότητα να ειδοποιηθούν όποιοι θέλουν μόλις κυκλοφορήσει.
Τι θα λέγατε αν μέχρι τότε κατεβάζατε την νέα εφαρμογή "Classic Marino" που για ευνόητους λόγους έχει παραποιηθεί ο ήρωας και το όνομα του αλλά όλα τα άλλα παραμένουν ίδια.
Το παιχνίδι είναι δωρεάν με 8 κόσμους και 32 επίπεδα και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id1142925247?mt=8


Σχόλια