Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Calypso 2: Ο αντίπαλος του Springtomize έφτασε

Το Calypso 2 δεν είναι ένα καινούργιο tweak αφού είναι η συνέχεια της προηγούμενης έκδοσης αλλά κυκλοφόρησε σήμερα ανανεωμένο και σχεδιασμένο από την αρχή για το ios 9. ....

Για όσους αναρωτιούνται τι κάνει όπως γράφω και στον τίτλο είναι κάτι σαν το Springtomize και μπορείτε να τροποποιήσετε σχεδόν τα πάντα από το λειτουργικό του ios όπως χρώματα γραμματοσειρές φακέλους και γενικά ότι αφορά την εμφάνιση μέσα και έξω στην συσκευή σας.
Το Calypso 2 μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss εντελώς δωρεάν έναντι του sprigtomize που είναι με πληρωμή.Σχόλια