Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να πάρετε μια εικόνα με θολότητα στο φόντο της με ένα παλιότερο iphone

Ένα καινούργιο χαρακτηριστικό του iphone 7 είναι πως μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία και να θολώσετε το φόντο πίσω από το αντικείμενο του ενδιαφέροντος έτσι ώστε να δώσετε έμφαση σε αυτό που φωτογραφίζετε. ....

Πολλοί από μας όμως δεν έχουμε το καινούργιο iphone αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς υπάρχουν εφαρμογές για αυτή την λειτουργία.
Μια τέτοια εφαρμογή είναι η Tadaa SLR όπου με το δάχτυλο σας μπορείτε να επιλέξετε τα σημεία που θέλετε να τονίσετε να προσθέσετε εφέ η φίλτρα ακόμη και να αφαιρέσετε αντικείμενα που θέλετε.
Η εφαρμογή συγχωρεί τα λάθη μας καθώς υπάρχει δυνατότητα να αναιρέσουμε ότι αλλάξαμε προηγουμένως.
Την εφαρμογή Tadaa SLR μπορείτε να την κατεβάσετε με υποστήριξη και στα Ελληνικά στην τιμή των 3,99 ευρώ στο σύνδεσμο πιο κάτω.
https://itunes.apple.com/gr/app/id724662909
Σχόλια