Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του Bill Graham Civic Auditorium για την παρουσίαση

Και ενώ η Apple έχει στείλει τις προσκλήσεις για την παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Bill Graham Civic Auditorium με το iphone 7 να πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις, ειδικά συνεργεία έχουν ήδη ξεκινήσει να διαμορφώνουν τον χώρο εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου με μεγαλα φορτηγά να ξεφορτώνουν συνεχώς. ....

Οι πρώτες εικόνες που έχουμε μας δείχνουν το λογότυπο της εταιρίας να κοσμεί την κεντρική είσοδο και σε διάφορους πίνακες να έχουμε την εικόνα που κοσμεί και την πρόσκληση του γεγονότος.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστούν τα νέα iphone 7 είναι πολύ πιθανό να δούμε και το νέο Apple Watch2, το νέο λειτουργικό ios 10 και ίσως και τα νέα Mac book.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος την Τετάρτη και θα μεταδοθεί και ζωντανά από την Apple στο Apple TV και σε σύνδεσμο για τον Safari.

Σχόλια