Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα ακουστικά Beats solo 3 εξακολουθούν να λειτουργούν ακόμη και σε απόσταση 120 μέτρων

Τα νέα επανασχεδιασμένα ακουστικά Beats solo 3 πέρα από τον τέλειο ήχο που προσφέρουν στον ακροατή έχουν και ένα χαρακτηριστικό που εντυπωσιάσει τους χρήστες. ....

Η εταιρία αναφέρει πως μπορούν να λειτουργήσουν άνετα μέχρι και 90 μέτρα απόσταση από την συσκευή αλλά ένας αναγνώστης του MacRumors  στήνοντας σε ένα τρίποδα το iphone 6S plus άρχισε να απομακρύνεται μετρώντας την απόσταση όπου στα 120 μέτρα τα ακουστικά δούλευαν σαν να ήταν δίπλα στην συσκευή.
Μετά τα 120 μέτρα άρχισαν οι παρεμβολές αλλά με προβλήματα στον ήχο εξακολουθούσαν να λειτουργούν ακόμη και στα 240 μέτρα απόσταση.
Το iPhone 6 Plus υποστηρίζει Bluetooth 4.0 Κατηγορίας 2, και ως εκ τούτου η ακτίνα δράσης της ασύρματης διασύνδεσης είναι μόλις 10 μέτρα!!!

Σχόλια