Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αποφάσισε να αντικαθιστά τα ασύρματα ακουστικά σε περίπτωση απώλειας

Μαζί με τα smartphones iPhone 7, η Apple ανακοίνωσε και την κυκλοφορία των νέων της ασύρματων ακουστικών που προκάλεσαν αντικρουόμενες εντυπώσεις. ....

Σε πολλούς άρεσε η νέα πρόταση της Apple αλλά υπήρχαν και άλλοι που τα κατηγόρησαν εκφράζοντας και ερωτήματα όπως σε περίπτωση που χάσω το ένα τι θα κάνω θα πρέπει να πάρω ξανά καινούργια?
Η Apple ακούγοντας τις ανησυχίες απάντησε πως σε περίπτωση απώλειας του ενός ακουστικού μπορεί να αντικαταστήσει μόνο το ένα με ένα καινούργιο, αλλά αυτή η δυνατότητα θα είναι για μια μόνο φορά που αγοράσατε τα ακουστικά.
Η εταιρία δεν ξεκαθάρισε πια θα είναι η τιμή για το ένα μόνο αλλά είναι πολύ πιθανόν να είναι η μισή δηλαδή περίπου στα 75 ευρώ.
Αν και σε γενικές γραμμές έχουν κερδίσει το κοινό υπάρχουν και κάποια παράπονα από δημοσιογράφους που τα δοκιμάσαν πως σε έντονη άσκηση μπορεί εύκολα να βγούνε από τα αυτιά και να τα χάσουν.
Τα νέα ακουστικά της Apple που σημειωτέον συντονίζονται αυτόματα με οποιαδήποτε πηγή θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο.

Σχόλια